Feesten en partijen

Zaalverhuur

Uiteraard stellen we onze prachtige lokatie ook ter beschikking voor verhuur. Een oppervlakte van 350m² geeft u de volle ruimte om uw genodigden op uw manier te ontvangen voor uw evenement. 

 U kunt de zaal – eventueel inclusief de keuken en bar – huren.

Offerte aanvragen

BEDRIJFS- OF PERSONEELSFEEST

Wilt u de teamspirit stimuleren? Ook dat is mogelijk bij La Bodeguita! Van kookincentive tot salsa/merengue dansen. En van wijnproeferij tot zelf een cocktails leren bereiden. Vrijwel alle wensen zijn mogelijk, een feest wordt het in ieder geval bij La Bodeguita!

Offerte aanvragen

Verjaardag

Wil je iemand anders of zelf eens helemaal in de watten gelegd worden? Omdat Abraham gezien is, of omdat je een jubileum te vieren hebt. Wat de aanleiding ook is, La Bodeguita neemt graag alle zorg uit handen. Onze zaal heeft een oppervlakte van 350m² geeft je de volledige ruimte om al je genodigden goed te ontvangen.

Offerte aanvragen

Recepties en borrels

Of het nu gaat om een borrel voor een medewerker die 10 jaar in dienst is of een afscheidsreceptie van de directeur, bij ons bent u altijd aan het goede adres. Van eenvoudige borrels met lekker hapjes op uw eigen bedrijf. Of uitgebreide feestelijke bijeenkomsten in La Bodeguita met heerlijke buffetten en mooie gerechten, alles is mogelijk!

Offerte aanvragen