Proeflessen

Proeflessen 3  t/m 9 September 2018

Iedere eerste week van de 8 wekelijkse cursus hebben we Casa Abierta!

Leer de dansstijl ervaren, onze professionele docenten ontmoeten en de gezelligde latin sfeer proeven. Dit allemaal op 2 locatie’s in Den Haag! Een week waarin je de beginstappen van salsa, bachata en kizomba in  zult leren. Als je niet in de mogelijkheid bent om aan de proeflessen deel te nemen, stuur ons dan een e-mail of bel even. Via deze manier kunnen we samen naar een andere mogelijkheid kijken voor het volgen van een proefles. Hou rekening mee als je beslist om mee te doen met de cursus, dan telt de proefles ook mee in het cursus pakket.

Tot gauw in een van onze locaties.

Groetjes La Bodeguita!

Boek een proefles
Dansles wanneer het jouw uitkomt!

We bieden je de volledige vrijheid om te bepalen op welke dag(en) jij je danslessen wilt volgen. We geven les in 3 steden tussen 3 locaties!

Rooster
Oefenen?

La Bodeguita staat hoog aangeschreven als het om feesten gaat, iedere donderdag en vrijdagavond de beste feesten!

Agenda
Film het geleerde!

Film, bekijk, post en deel je les met je dansgenoten op jullie eigen facebook groep

Facebook groepen
  • Nee, bij ons heb je geen danspartner nodig om je in te schrijven voor een proefles of cursus. Vele van onze cursisten komen vaak om te helpen wij een invallerspool met helpende vrouwen & mannen met een passie voor dansen die graag komen helpen in de les.

Per dansstyle zijn er verschillende niveaus die je kan volgen om je dansen steeds verder te verbeteren. Zo hebben we cursussen van Beginners, Intermediate en Advanced.

Tijdens een cursus bieden we jou de mogelijkheid om binnen diezelfde cursusperiode in te halen op een andere dag/locatie/tijd, mits de bezetting dit toe laat.

De bezetting is zichtbaar middels jouw Fitmanager App of mail naar info@labodeguita.nl

  • Het is van belang dat je tijdens de lessen kleding draagt waarbij je je gemakkelijk voelt.

Kijk hiervoor op de volgende link: Prijzen

  • In dansschool La Bodeguita wisselen wij in de les altijd van danspartner. Echter zijn er cursisten die graag bij hun eigen partner blijven, dit is geen probleem. Iedere danser danst anders, het is daarom verstandig om te wisselen van partner zodat je van  volgt (v) en leidt (m) anders.
    Het wisselen van partner is daarom een van de beste manieren om goed te leren dansen.
    Toch stellen wij het wisselen van partner niet verplicht.
    Geef dit wel even voorafgaand aan de les door aan de docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden.

.