Team

OUR TEAM OF INSTRUCTORS

We have many amazing people working at La Bodeguita and all have one thing in common – they are passionate about sharing their love of dancing by teaching classes at the venue. Each of these instructors has areas of specialty and in addition to their public classes, they are also available for private classes and workshops.

Gabriel, de charismatische oprichter van La Bodeguita sinds 2004, staat bekend om zijn uniek grappige en relaxte manier van lesgeven, waarmee hij een vrolijke en plezierige leeromgeving schept voor dansers van alle niveaus.

Gabriel - Oprichter

Instructor

Navin, bekend om zijn vermogen om complexe combinaties eenvoudig en enthousiast over te brengen, is een geroutineerde danser in zowel bachata als salsa.

Navin

Instructor

Aris, een getalenteerde salsa danser en leraar, leidt LB showteam met technische precisie en diepe passie. Hij brengt een dynamische energie in zijn dans en onderwijs, inspirerend en motiverend voor alle deelnemers.

Aris

Instructor

Windert, meervoudig Ned. Salsa Kampioen, staat bekend om zijn grappige en levendige energie. Hij is eerstegraads leraar LO en combineert deze didactische expertise in zijn lessen om complexe dans bewegingen voor iedereen toegankelijk te maken.

Windert

Instructor

Bernardo, bekend om zijn kalme maar standvastige aanpak, begon enkele jaren geleden met lesgeven. Hij blijft gestaag zijn vaardigheden ontwikkelen en aan de weg timmeren, en biedt zo een solide en betrouwbare leerervaring.

Bernardo

Instructor

Dani staat bekend om zijn technische vaardigheid en uitstekende dansprestaties in bachata sensual, met een combinatie van vloeiende bewegingen. Zijn lessen zijn uniek, waarin hij complexe technieken toegankelijk maakt voor dansers van alle niveaus.

Dani

Instructor

Aline, Afgestudeerde van de dansacademie in moderne dans, geeft leiding aan het LB Ladies Team. Ze specialiseert zich in Lady Styling en Salsa, waarbij ze haar uitgebreide kennis en artistieke flair deelt met haar studenten.

Aline

Instructor

Kelly, bekend om haar warme persoonlijkheid en geweldige gevoel voor humor. Als internationale showdanseres en top-DJ, brengt ze een rijke ervaring en dynamiek in haar lessen.

Kelly

Instructor

Rebecca, bekend om haar relaxte houding, is tegelijkertijd opmerkzaam en gefocust. Deze combinatie van kwaliteiten maakt haar een unieke en effectieve instructeur, die een kalme, maar doelgerichte leeromgeving creëert.

Rebecca

Instructor

Claudia, Latin kampioene met talrijke prijzen in de Latin danswereld, Haar indrukwekkende prestaties en ervaring brengen een ongeëvenaard niveau en inspiratie. Geeft les met Windert

Claudia

Instructor

Daisy weet als geen ander wat een leerling nodig heeft op de dansvloer. Zij weet zich perfect aan te passen zodat de nodige aanwijzingen op een correcte maar toch plezierige manier wordt ervaren.

Daisy

Instructor

Violet, afgestudeerd aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag voor Dans, assisteert Bernardo. Ze combineert haar academische achtergrond met een levendige passie voor salsa.

Violet

Instructor

Luwana, een toegewijde danseres in zowel het Koppels Show Team als het Ladies Team, zet zich volledig in om haar dansvaardigheden te perfectioneren. Ze assisteert Bernardo.

Luwana

Instructor

Lorena Garcia, een tango-expert met 18 jaar ervaring uit Buenos Aires. Haar onderwijsfilosofie benadrukt natuurlijke bewegingen, lichaamsbewustzijn, muzikaliteit en partnercommunicatie. Ze gebruikt visuele, auditieve en sensoriële oefeningen voor een effectieve en intuïtieve leerervaring.

Lorena

Instructor

Tony, onze Kizomba-leraar en voormalig taekwondo-kampioen, brengt humor en energie in zijn lessen. Zijn unieke mix van danspassie en vechtsportdiscipline maakt elke les bijzonder en verrijkend.

Tony

Instructor

Striving for improvement after 4 years of international experience with teaching social Latin dance - Salsa LA, Bachata, Cha-cha and several performances side by side with spectacular Bulgarian dancers!

Milena

Instructor