Workshops

Salsaworkshop

€ 23,50 p.p.

Een eerste ervaring is meestal erg spannend, maar wij zorgen ervoor dat het ook vooral erg leuk en gezellig wordt! Jij en je vrienden zullen de fundamentelen  van deze exotische dans binnen deze 1 uur durende workshop ervaren!

Offerte aanvragen

Workshop Burlesque

(€ 25,- p.p.)

Samen met de meiden een onvergetelijke vrijgezellendag hebben? Burlesque is een vorm van dansen en bewegen waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Leuk als team uitje, verjaardag of vrijgezellenfeest met meiden onder elkaar!

25 pp incl. een prosecco
duur 1 uur

Offerte aanvragen

Cocktailworkshop

( € 26,- p.p.)

Even een cocktail drinken? Dat slaan velen niet af! Maar hoe maak je nu eigenlijk de perfecte cocktail? Wilt u dit ook eens leren? Probeer dan eens onze cocktailworkshop. U kunt natuurlijk ook een cocktailbar inhuren en de cocktails voor u laten maken.

Offerte aanvragen

Dansworkshop op maat

U heeft iets te vieren en wilt op maat voor uw bedrijf dit op een spectaculaire wijze laten uitvoeren door een professionele danser(es) voor de opening van de avond of de afsluiting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geheel op maat laten wij door zeer ervaren dansers en danseressen een dansvoorstelling voor u in elkaar zetten. Ook kunt u kiezen voor een dansimprovisatieworkshop.

Offerte aanvragen