Partners

TrainMore

Met de Trainmore deal biedt La Bodeguita jou veel meer dan alleen maar dansen. Wat dacht je van een sportschool midden in het centrum? Heb je en luie zomer gehad? Maak dan nu gebruik van deze deal en wordt  fitter tijdens het dansen.

 

Leden van La Bodeguita genieten van de geweldige collectiviteitskorting. Slechts €21,95 per maand op vertoon van lidmaatschap bij La Bodeguita.

https://trainmore.nl/fitness-den-haag

Anne & Max

Bij Anne & Max in Den Haag aan het Kerkplein kan je alle dagen van de week terecht voor een goed ontbijt, koffie, huisgemaakte taarten, een gezonde lunch, een uitgebreide High Tea of een High Wine om de dag mee af te sluiten.

 

Leden van La Bodeguita ontvangen altijd een tweede kop koffie of thee gratis!

Anne&Max Den Haag

BRASIL BINKIE ROTTERDAM!

Speciaal voor de leden van La Bodeguita hebben wij een samenwerking met het restaurant Brasil BINKIE in Rotterdam.

 

Hou je van lekker culinair Braziliaans eten? Of wil je dit graag een keer proberen? Laat dan middels de Fitmanager App zien dat je lid bent van La Bodeguita en ontvang bij BRASILBINKIE een korting van 15% op het menu!

 

Daarnaast hebben wij iedere zondag een drop in class voor Salsa Beginners! Die start vanaf 19:00.

 

Reserveer snel via: https://www.brasilbinkie.nl

La Tapa

Het nieuwste Tapas restaurant in het centrum van Den Haag. Zodra je hier binnenloopt krijg je al een stukje Spanje. Omring jezelf met een warme Spaanse sfeer.

 

Als lid van La Bodeguita en met vertoon van de Fitmanager App ontvang je 10% korting op het menu. Geef dit wel van tevoren aan, want dan krijg je ook nog twee Pincho’s vooraf.

https://latapa.eu/nl